pátek 13. ledna 2017

Lilith v domech

Jak energii Lilith nejlépe využít?



Lilith v 1. domě

Obraz: žáci sedící kolem rozsvícené žárovky. Životní úkol: rozzařte se tím, co jste, naplno, bez ohledu na to, co si o vás myslí okolí. Buďte sami sebou za všech okolností, tím budete zářit. Možná budete provokovat, ale budete taktéž i inspirovat. Budete mít charisma. Pokud budete sami sebe tlumit, nebude vám to v životě úplně fungovat. Proto buďte plně a spontánně sami sebou a neřešte, co si myslí okolí.

Lilith v 2. domě

Obraz: Lopatička, která uklízí a hrne hlínu. Význam: Máte si umazat ruce od práce, zanořit ruce do hlíny. S radostí pracujte a vydělávejte si na živobytí. Pocit z dobře odvedené práce vám bude odměnou. To je správné využití Lilith v tomto domě. Nesprávné je, když se snažíte předřít kvůli výsledku samému (finančnímu ohodnocení), ale není tam ona poctivá radostná práce. Např. někdo hromadí majetek, ale je pořád vnitřně hladový. Paradox je totiž ten, že ho nasytí až ono zanoření rukou do hlíny.

Lilith ve 3. domě

Radost ze zpívání, řečnění a mluvení. Nechte svou řeč znít. Máte rozkvést ve svém hlasovém projevu. Můžete objevovat nové dimenze, hloubky a techniky hlasového vyjádření. Neblokujte svůj projev, nezaměřujte se na jeho nedostatky.

Lilith ve 4. domě

Spontánní radost z pečování o zvířata nebo květiny. Koně, farmaření apod.

Lilith v 5. domě

Hadí energie svádění. Rozkoš z flirtu a jiskření s druhým pohlavím. Vodit a být voděn přináší slast. Vyzařování sexuální energie na dálku na způsob hry. Člověk si ji má užit, ale mělo by to přinášet radost obou stranám; jinak člověk tento dar zneužívá.

Lilith v 6. domě

Karma související s větší nutností věnovat se svému zdraví. Radost z trénování, cvičení, udržování kondice. Člověk to v této oblasti může až přehánět. Není to tolik o zábavě, ale radost spočívá v tom, že člověk krok po kroku postupuje (jako na Spartakiádě) správně. Z toho má dobrý pocit a to motivuje jeho snažení. V minulých životech mohli mít zrozenci s tímto postavením problémy s disciplínou a řádem, a proto si v tomto životě vybrali toto postavení Lilith, aby měli sami nad sebou bič, aby byli (instinktivně něčím v sobě) nuceni k větší disciplíně. Je to takový vnitřní dozorce. Tím se toto postavení Lilith liší od ostatních, je přísnější a méně spontánní. Duše si jej „navolila“ jako určitou pojistku proti své hrozící chaotičnosti. (Tudíž z toho neplyne, že jedinec musí být ukázkově disciplinovaný; spíše se o to se střídavým úsilím pokouší).

Lilith v 7. domě

Uspokojení ze společně strávené pohody, volna - dát si společný "veget". Rodinná idyla, chalupaření. Nejde o to, co přesně děláme, ale že něco děláme spolu. Být se správnými lidmi na správném místě. (Kdyby předchozí postavení Lilith bylo pracovním dnem, tak zde máme po té následující zasloužený víkend).

Lilith v 8. domě

Slast z destrukce a rozbíjení něčeho. Uvažujte, kam si tuto slast chodíte vybírat.

Lilith v 9. domě

Prázdninově-dobrodružná pohoda. Postavení jakoby trochu za odměnu. Podobá se 7. domu. Radost z neformálního setkávání a happeningů. Obraz: zahradní slavnost.

Lilith v 10. domě

Životním úkolem je něco budovat, zhmotňovat, generovat viditelné pracovní výsledky – na základě předchozí dohody z minulých vtělení (viz. Lilith na MC).

Lilith v 11. domě

Vedení lidí do nového dobrodružství, ukazování nových cest, nových proudů. Pozice lodivoda, kormidelníka. To přináší vzrušení. Hráčství, láska k riziku.

Lilith ve 12. domě

Obraz: podzimní cesta v lese. Postoj a vyladění klidného, spokojeného, bohatého stáří. Klíčové slovo: Smíření. S tímto postojem nastává úleva, moudrost. Úkol: přijmout vše, tak jak je. (Což pro ně nemusí být snadné. Má to rovnat nějaké jejich vychýlení).

Žádné komentáře:

Okomentovat